Doe het zelf garage Purmerend

Om de zelfsleutelaar een comfortabele omgeving te bieden voor zelfwerkzaamheden aan zijn of haar auto heb ik, met behulp van mijn man, deze garage ingericht, waar u, tegen zeer redelijk tarieven, zelf aan uw auto kunt werken. Dat is de service van doe het zelf garage Purmerend

Beginnende sleutelaars kunnen wij een helpende hand bieden. Er is altijd wel een ervaren monteur aanwezig om u bij te staan.

Ook kunt u bij ons terecht voor reparatie, onderhoud en APK voorbereiding tot keuring, welke wij bij een APK station laten afronden.

De garage ligt op een mooie plek midden in het industrieterrein De Koog van Purmerend. U kunt hier dichtbij goedkoop tanken en er is een voordelige automaterialen onderneming in de nabijheid. Deze levert u onderhouds en onderdelen producten voor de meest gangbare merken en modellen direct en specialistische onderdelen binnen een dag, tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Hiertegenover is een broodjeszaak/snackbar, waar u even lekker kunt pauzeren wanneer u bezig bent met uw auto. Onze beschikbare huurmiddelen worden steeds meer uitgebreid. Raadpleeg onze website regelmatig hiervoor.

Een bezoek aan onze website www.vannijheu.nl is de moeite waard. Hierop vindt u onze actuele tarieven, openingstijden en wie wij zijn. De fotogalerij geeft u een kijkje in onze werkplaats. Hier vindt u ook de adressen van de automaterialen leverancier en broodjeszaak/snackbar.

Heeft u even geen sleutelwerk, maar toch benieuwd hoe het er bij ons uitziet. Kom dan gerust langs. De koffie staat klaar.

Ons motto: Wij zijn er voor de low budget sleutelaars.

Bel even van te voren voor beschikbaarheid van bruggen en werkplekken. 0622 405120.

Vindt u ons toch te ver weg van uw huisadres, raadpleeg dan www.carblogger.nl. Op deze site vindt u alle DHZ garages in Nederland en nuttig autonieuws voor de zelfsleutelaar

Graag tot ziens bij onze Doe Het Zelf Garage Purmerend.

Reserveer snel!

Reserveer gemakkelijk uw plek in onze doe het zelf garage. Kom direct met ons in contact om jouw plek te reserveren.

Reserveer nu!